Laddbox

Vi levererar och installerar laddboxar till hem, bostadsrättsföreningar och företag i Örebro län 

Är du intresserad av att köpa en laddbox i Örebro län kan vi erbjuda flera olika typer av lösningar installerat och klart. Allt från enkla standardinstallationer vid hemmet till mer komplexa lösningar för bostadsrättsföreningar och företag. Vi är en lokal installatör som är med hela vägen från projektering till installation. 

Alla installationer testas före idrifttagning enligt gällande föreskrifter för att säkerställa att laddningen sker på ett säkert sätt

För dig som är privatperson har vi för enkelhetens skull tagit fram en standardinstallation som lämpar sig för de flesta typer av anläggningar. Du kan se vad som ingår i en standardinstallation. Vid nyttjande av avdrag för grön teknik betalar endast 50% av arbete och material och avdraget görs direkt på fakturan precis som för ROT-avdraget. Du kan läsa mer om avdraget hos skatteverket. Gäller endast vid köp av laddbox inklusive installation för privatpersoner. Installation sker inom 2-3 veckor efter beställning. 

Vi erbjuder Easee home inkl standardinstallation för 6 695 kr ink moms (priset gäller vid avdrag för grön teknik) 

Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig


Är ni en BRF eller ett företag och har frågor kring elbilsladdning hjälper vi gärna till att hitta en bra lösning för just er anläggning. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för en kostnadsfri offert. Det finns även bidrag att ansöka för BRF och företag, men till skillnad från avdrag för grön teknik behöver ni själva göra en ansökan hos Naturvårdsverket. Bidraget är på 50% av kostnaden för arbete och material och på upp till 15 000 kr per laddpunkt. 

För tydlighetens skull har vi samlat några av våra priser och tjänster i samband med en installation

Välkommen att kontakta oss på 070-353 20 30, info@h7electric.se  eller via detta kontaktformulär om du har några frågor eller vill göra en beställning

Vi har valt att främst arbeta med en av marknadens mest prisvärda boxar tillverkade av Norska Easee. Det är en kompakt och smart laddbox tillverkad för det nordiska klimatet med många fördelar och få begränsningar. Enkel, kraftfull och med dig som kund i fokus. Vi installerar även boxar från andra leverantörer som ex Garo, Tesla, Charge-Amps, CTEK om det efterfrågas, det kan också vara våran rekommendation i vissa särskilda fall.

Easee

10 x 

Snabbare laddning

Med Easee Home kan du ladda upp till 10 gånger snabbare än via ett vanligt uttag. Den laddar så snabbt som möjligt utifrån tillgänglig kapacitet 

101 x 

Optimerad laddning 

Du kan ha upp till 101 laddningsrobotar på en säkring. Alla anslutna bilar kan laddas samtidigt, och den tillgängliga kraften fördelas automatiskt och dynamiskt mellan fordonen. Den totala belastningen kommer därför aldrig att överstiga den inställda gränsen för säkringen.


22 kW 

Kraftfull 

Laddaren kan ladda både på 1 och 3 fas och stöder laddning upp till 22 kW. Den har en universell laddningskontakt av typ 2.

24 /7 

Alltid uppdaterad 

Laddningsroboten uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. På så sätt vet du att du har köpt en säker och framtidssäker produkt. 

4 G 

internetåtkomst 

Laddningsroboten är utrustad med inbyggd e-sim och mobil kommunikation. Kommunikationstypen kan variera, Men laddningsroboten stöder en mängd olika standarder, till exempel 2G, 4G och CAT-M1. Vi använder en operatör som använder Telia -nätverket i Norge med Telia -roamingpartners i Europa. Om du köper nu får du en livstids 4G -prenumeration inkluderad.

69 % 

Mindre

Laddningsroboten är 69% mindre och lättare än andra elektriska laddare, med liknande funktioner. Den väger bara 1,5 kg! Det innebär att vi sparar miljön från minst 4 kg koppar och plast per producerad laddare.

Easee är intelligent och anpassar sig till alla elektriska fordon, spänningar och elnät. Laddningsroboten känner automatiskt av om bilen stöder 3-fas eller inte. Det finns ingen anledning att fundera på tekniska specifikationer, Easee anpassar sig alltid till bilens behov och ger maximal tillgänglig ström.

Laddeffekt upp till 22 KW

Går att komplettera med smart lastbalansering

Intern trådlös lastbalansering upp till 3 enheter för Easee home och 101 enheter för Easee charge

Finns ej med fast kabel, det går att låsa en fristående kabel i laddboxen via app/webbgränssnitt

Inbygg Jordfelsbrytare typ B, inbyggd RFID, Wifi, gratis inbyggd 4G i alla boxar

Schemalagd laddning, övervakning av laddning för debitering

Varför en laddbox?

Det finns flera anledningar till att ladda bilen via en laddbox istället för ett traditionellt vägguttag

  • Säker laddning med inbygg jordfelsbrytare typ B som skyddar mot både AC och DC läckströmmar, vilket är ett krav från elsäkerhetsverket. Uttag. kablar och kopplingspunkter blir dimensionerade efter användningsområdet. Vanliga vägguttag är inte tillverkade för hög kontinuerlig belastning, det kan även bli stor påfrestning på kopplingspunkter med varmgång som följd. 
  • Snabbare laddning (upp till 22 KW)
  • Schemalagd laddning
  • Kan kompletteras med dynamisk lastbalansering (en automatisk sänkning av laddströmmen om hushållet behöver mer el för tillfället, detta är ett tillval)
  • Smartare laddning vid större anläggningar med intern lastbalansering, prioritering av laddning och RFID
  • WIFI och/eller 4G