Laddbox

Vi levererar och installerar laddboxar till hem, bostadsrättsföreningar och företag i Örebro län 

Är du intresserad av att köpa en laddbox i Örebro län kan vi erbjuda flera olika typer av lösningar installerat och klart. Allt från enkla standardinstallationer vid hemmet till mer komplexa lösningar för bostadsrättsföreningar och företag. Vi är en lokal installatör som sätter dig som kund i fokus och är med hela vägen från projektering till installation. 

Alla installationer testas före idrifttagning enligt gällande föreskrifter för att säkerställa att laddningen sker på ett säkert sätt. Efter idrifttagning går vi igenom funktioner och appar på plats. 

För dig som är privatperson finns idag ett avdrag på 50% vid köp av laddbox inklusive installation. Detta avdrag fungerar som ROT-avdraget och görs direkt på fakturan. Du kan läsa mer om avdraget hos skatteverket. Avdraget gäller endast vid köp av laddbox inklusive installation och täcker både arbetskostnad, laddbox samt tillbehör såsom lastbalansering och laddkabel.

Är ni en BRF eller ett företag och har frågor kring elbilsladdning hjälper vi gärna till att hitta en bra lösning för just er anläggning. Det finns även bidrag att ansöka för BRF och företag, men till skillnad från avdrag för grön teknik behöver ni själva göra en ansökan hos Naturvårdsverket. Bidraget är på 50% av kostnaden för arbete och material och på upp till 15 000 kr per laddpunkt. 

Har du frågor eller vill ha en konstnadsfri offert?

Hör av dig på telefon 070-353 20 30, maila eller fyll i formuläret på denna länk så kontaktar vi dig 

Vi har valt att främst arbeta med en av marknadens mest prisvärda boxar tillverkade av Norska Easee. Det är en kompakt och smart laddbox tillverkad för det nordiska klimatet med många fördelar och få begränsningar. Enkel, kraftfull och med dig som kund i fokus. Vi installerar även boxar från andra leverantörer som ex Garo, Tesla, Charge-Amps, CTEK om det efterfrågas, det kan också vara våran rekommendation i vissa särskilda fall.

Varför en laddbox?

Det finns flera anledningar till att ladda bilen via en laddbox istället för ett traditionellt vägguttag

  • Säker laddning Uttaget i en laddbox ska skyddas med antingen en jordfelsbrytare typ B eller en jordfelsbrytare typ A tillsammans med ett DC-felskydd. Med en installation från oss ser vi till att du har rätt skydd. Uttag, kablar och kopplingspunkter blir också dimensionerade efter användningsområdet. Vilket inte är säkert vid laddning från ett vanligt vägguttag. Vanliga vägguttag är inte tillverkade för hög kontinuerlig belastning, det kan även bli stor påfrestning på kopplingspunkter med varmgång som följd. 
  • Snabbare laddning (upp till 22 KW)
  • Schemalagd laddning (gäller ej alla modeller)
  • Dynamisk lastbalansering Automatisk sänkning av laddströmmen om hushållet behöver mer el för tillfället (detta är ett tillval, gäller ej alla modeller)
  • Smartare laddning vid större anläggningar med intern lastbalansering, prioritering av laddning och RFID (gäller ej alla modeller)
  • WIFI och/eller 4G

EASEE 

Från 6 690 kr

GARO GLB

Från 9 888 kr

TESLA WALL CONNECTOR

Från 6 895 kr